Droomhuiscoach - Interieurcursus

Zélf jouw eigen interieur ontwerpen met Droomhuiscoach

Droom je ervan om je eigen huis te ontwerpen? Heb je een passie voor design, maar voel je je beperkt door een gebrek aan technische kennis? Droomhuis Coach is jouw online partner die je door het gehele proces van het huis ontwerpen begeleidt. Met onze huis ontwerp programma’s kun je vanuit het comfort van je eigen huis of onderweg, stap voor stap, werken aan het realiseren van je droomhuis. Van de eerste schets tot de uiteindelijke blauwdrukken en zelfs het projectbeheer, wij bieden de tools die je nodig hebt om te beginnen.

Cursus aanbod

Keuken ontwerpen

Cursus – 7 modules

In dit online programma ontwerp je zelf je droomkeuken, met online begeleiding van een ervaren interieurarchitect.. Stap voor stap neem ik je mee, van idee tot de definitieve plattegrond. Ik geef je de tools, jij gaat aan de slag. Zo weet je zeker dat je keuken straks niet alleen functioneel is, maar ook precies past bij jouw situatie en echt een reflectie is van jouw persoonlijkheid.

Lichtplan ontwerpen

Cursus – 1 module

In dit online programma ontwerp je zelf je ideale lichtplan, met online begeleiding van een ervaren ontwerper. Stap voor stap neem ik je mee, van het eerste concept tot het uiteindelijke ontwerp. Ik voorzie je van de nodige tools en kennis, waarna jij aan de slag gaat. Zo ben je verzekerd van een lichtplan dat niet alleen functioneel is, maar ook perfect aansluit bij jouw ruimte en een ware afspiegeling vormt van jouw stijl.

Zet de eerste stap in het ontwerpen van jouw eigen huis

Ontdek hoe je met onze online tools een woning kunt creëren die naadloos aansluit bij jouw lifestyle en persoonlijkheid. Zit je vol ideeën dankzij je Pinterest boards, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij Droomhuis Coach vind je een helder pad voorwaarts.

We bieden je de essentiële stappen om je visies op ambiance, vormgeving en stijl te vertalen naar gedetailleerde plannen. Deze plannen zorgen ervoor dat je ruimtes niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel. Ontvang praktische adviezen, technieken en inzichten die je begeleiden bij elke stap van het ontwerpproces, van je eigen huis designen tot het online je eigen huis ontwerpen met de meest geavanceerde tools. 

Start vandaag met het ontwerpen van je Droomhuis

Bij Droomhuis Coach kun je direct aan de slag met het online ontwerpen van je eigen huis. Of je nu op zoek bent naar inspiratie om je huis te designen of een uitgebreid huis ontwerp programma nodig hebt, wij staan klaar om je droom werkelijkheid te maken. Begin vandaag nog met het creëren van jouw perfecte thuis.