Droomhuiscoach - Interieurcursus

Ontwerp zelf een vlekkenplan met Droomhuiscoach

Heb je moeite met het bepalen van de beste indeling voor je interieur? Worstel je met het visualiseren van hoe je ruimte het beste kan worden gebruikt? Vraag je je af hoe je de functionaliteit van elke kamer kunt maximaliseren zonder in te leveren op stijl? Dan zijn onze cursussen – het maken van een vlekkenplan – precies wat je nodig hebt!

In deze interactieve online cursus leer je zelf een vlekkenplan maken voor elke ruimte in huis. Met het advies van onze ervaren interieurontwerper, Sander, ontdek je stap voor stap hoe je elke ruimte in je huis optimaal kunt benutten, afgestemd op elk moment van de dag én gelegenheid. Je kunt deze cursus online volgen, vanaf een plek waar jij je comfortabel voelt.

Een vlekkenplan maken voor je keuken

Cursus – 17 Lessen – Cursus coming soon
Deze cursus is speciaal ontworpen om je te adviseren in het stapsgewijs ontwerpen van een vlekkenplan voor jouw droomkeuken. Van het kiezen van de juiste indeling tot het optimaliseren van elke ruimte, onze online cursus biedt je alle tools en begeleiding die je nodig hebt.

Een vlekkenplan maken voor je woonkamer

Cursus coming soon

Vind je het lastig om de juiste verlichting voor je huis te kiezen? Weet je niet hoe je door het aanbod van LED-verlichting het overzicht behoudt? Ben je onzeker over hoeveel verlichting je nodig hebt en waar je het moet plaatsen?

Een vlekkenplan maken voor je badkamer

Cursus coming soon

Vind je het lastig om de juiste verlichting voor je huis te kiezen? Weet je niet hoe je door het aanbod van LED-verlichting het overzicht behoudt? Ben je onzeker over hoeveel verlichting je nodig hebt en waar je het moet plaatsen?

Een doordacht vlekkenplan benut de volledige potentie van de ruimte

Een doordacht vlekkenplan legt de basis voor elke effectieve en optimale ruimte-indeling. Zonder een goed vlekkenplan kan zelfs de meest stijlvolle ruimte zijn potentieel niet volledig benutten. Aan het einde van deze cursus heb je niet alleen een duidelijk beeld van hoe je elke ruimte in je huis kunt optimaliseren, maar ook van hoe je de perfecte balans kunt creëren tussen functionaliteit en uitstraling.

Deze cursus is voor jou als je…

  • Zelf een vlekkenplan wil maken voor je interieur.
  • Bereid bent te investeren in een goed doordachte indeling van je huis, maar niet zeker weet waar je moet beginnen.
  • De functionaliteit van elke ruimte in je huis wilt maximaliseren.
  • Moeite hebt met het kiezen van de juiste meubels of het juist plaatsen ervan.
  • Graag leert hoe je een ruimte visueel kunt plannen en indelen.
  •  

In april lanceren wij onze uitgebreide cursus voor het ontwikkelen van jouw optimale vlekkenplan. Met deze cursus kun je een specifiek vlekkenplan maken online voor elke individuele ruimte in je woning, van de hal tot de zolder, zelfs inclusief de tuin!